Art-B is certified ISO 9001 N° BE010507-1

Assemblagesticker voor verlichtingsarmatuur

< Terug naar overzicht
  • Toepassing Assemblage armatuur
  • Sector Verlichting
  • Materiaal Tape

Een uitdagend project voor verlichtingsfabrikant Kreon. Zij waren op zoek naar een foamtape om twee componenten binnenin hun armaturen te verbinden.

Ze vroegen advies aan materiaalspecialist 3M. Zij schoven hun zwarte foamtape 5925 naar voren omdat die het meest geschikt bleek voor de low surface energy oppervlaktes van de armaturen. Dit is een gemodificeerde tape op basis van acryllijm met schuimbasis. Deze tape was ook dik genoeg om de oneffen gepoedercoate armatuuroppervlaktes aan elkaar te hechten.

3M verwees Kreon vervolgens naar ons door om de foamtape in de specifieke vorm uit te snijden. Aan ons om te onderzoeken hoe we van het rolmateriaal van 3M naar een product op maat voor Kreon konden gaan. Van de manier waarop we het schutvel aanbrengen tot hoe we de uitsparingen voorzien. En hoe we ten slotte van prototype naar serieproductie konden gaan.

Op zoek naar een partner in industriële zichtbaarheid?

Bij Art-B geldt: what you see, is what you get. En dat is ook ons uitgangspunt voor uw opdracht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

x