Art-B is certified ISO 9001 N° BE010507-1

Flexibele graveerplaatjes

< Terug naar overzicht
  • Toepassing Functionele labeling machines
  • Sector Machinebouw
  • Materiaal Gemodifieerd acrylaat

AppliTek ontwerpt en produceert chemische en biologische  online analyseapparatuur. Om op basis van die gegevens bijvoorbeeld de behandeling van drink- en afvalwater te verfijnen.

Ze gebruiken deze graveerplaatjes om informatie aan te brengen op hun apparatuur. Om bijvoorbeeld de functie van een knop te benoemen.

Als seriebouwer hebben ze elke keer nood aan dezelfde stickers. Het makkelijkste is dan één vel te maken met een veelvoud van één sticker. Maar dat zou betekenen dat ze om één machine te labelen tientallen vellen bij de hand moeten houden. Enorm tijdrovend.

Daarom sorteren wij de graveerstickers per machine uit. Dat was geen expliciete vraag van hen, maar een voorstel van ons. Eén vel is telkens één machine. Dat werkt sneller voor hen én de foutenmarge is  lager.

Voor de lijm werkten we samen met specialist 3M. De stickers moeten namelijk geschikt zijn voor binnen én buiten. En aangezien ze worden ingezet in de chemische sector, moeten ze ook bestand zijn tegen chemische stoffen.

Op zoek naar een partner in industriële zichtbaarheid?

Bij Art-B geldt: what you see, is what you get. En dat is ook ons uitgangspunt voor uw opdracht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?