Art-B is certified ISO 9001 N° BE010507-1

Keuringsstickers gemaakt van ultra destructable

< Terug naar overzicht
  • Toepassing Keuring
  • Sector Voertuigen en machines
  • Materiaal Polycarbonaat en ultra destructable vinyl

SIGMA verenigt de invoerders en vertegenwoordigers gespecialiseerd in materieel voor burgerlijke bouwkunde, bouw en goederenbehandeling. Lees: graafmachines , bulldozers, magazijntrucks en vorkheftrucks.

Eén van hun taken is het keuren en certificeren van deze heavy duty machinery en voertuigen. Na het keuringsproces wordt er een keuringssticker op de machine of het voertuig gekleefd.

Die keuringssticker bestaat uit twee delen. De rechthoekige sticker maken we uit polycarbonaat, een duurzaam en stevig materiaal. De print voorzien we aan de achterzijde. Zo is de kleur en de informatie erop bestand tegen krassen en vuil.

We voorzien ook een uitsparing van een halve cirkel. Daarin wordt de cirkelvormige sticker geplakt. Die geeft aan tot wanneer het certificaat geldig is en bevat ook een unieke keuringscode.

Ultra destructable

Voor het materiaal kiezen we hier voor ultra destructable. Dit vinyl valt in kleine fragmenten uit mekaar als u het probeert te verwijderen. Zo vermijden we dat er fraude wordt gepleegd met de keuringsstickers

We verzorgen ook het stockbeheer en de verzendingen voor Sigma. Als ze de voertuigen van een bepaald bedrijf hebben gekeurd, laten ze dat aan ons weten. Wij sturen dan de juiste keuringssticker op naar het bedrijf in kwestie.

Op zoek naar een partner in industriële zichtbaarheid?

Bij Art-B geldt: what you see, is what you get. En dat is ook ons uitgangspunt voor uw opdracht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?