Art-B is certified ISO 9001 N° BE010507-1

Magneetlabels voor organisatie productieruimte

< Terug naar overzicht
  • Toepassing Organisatie productieruimte
  • Sector Machinebouwer
  • Materiaal Magneetfolie

Een goed georganiseerde productieruimte is cruciaal om het overzicht te bewaren en efficiënt te kunnen werken. Een goede informatiedoorstroming is daar een belangrijk onderdeel van.

Bij Komatsu gebruiken ze daarvoor infoborden. In plaats van hun informatie op die borden te schrijven, kiest deze producent van bouwmachines voor magneetlabels. Dat werkt netter en sneller.

Voor deze magneetlabels vertrokken we van een blanco magneetfolie. Daarop verkleefden we de letters om daarna de labels op maat uit te snijden.

Flexibel infosysteem

Die manier van werken laat ons toe om elke mogelijke lay-out en lettertype te vertalen naar een label. En om met de kleur precies op maat te gaan. Hier moest het blauw namelijk zo dicht mogelijk aansluiten met het blauw van de huisstijl.

Het eindresultaat is een proper en flexibel infosysteem met magneetlabels die Komatsu kan aanbrengen op hun informatieborden, stalen balken en metalen rekken.

Op zoek naar een partner in industriële zichtbaarheid?

Bij Art-B geldt: what you see, is what you get. En dat is ook ons uitgangspunt voor uw opdracht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?