Art-B is certified ISO 9001 N° BE010507-1

Platen voor bedieningspaneel

< Terug naar overzicht
  • Toepassing Instrumentenpanelen machines
  • Sector Machinebouw
  • Materiaal Aluminium

Mol D’art maakt machines, verpakkingen en vormen voor de chocolade-industrie. En wij op onze beurt maken de platen voor op die machines, die aangeven welke knop waarvoor dient.

Vroeger maakte Mol D’art die platen zelf, uit kunststof. Maar ze wilden platen van een hogere kwaliteit én aanduidingen in meerdere kleuren: het logo in de ene kleur, de tekst in een andere…

Wij optimaliseerden de typeplaten door te kiezen voor aluminium van 2 mm dik in plaats van kunststof. Aluminium heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en laat ons toe om er in full colour op te drukken. Het materiaal ziet er ook hoogwaardiger uit.

Om op het materiaal te kunnen printen, werken wij met aluminium met open poriën. Maar na het printen, anodiseren wij de platen, waardoor de poriën zich sluiten. Zo is het oppervlak volledig geseald: de inkt kan niet meer naar buiten, de platen zijn krasvast en er kunnen geen contaminaties optreden in het productieproces van de klanten van Mol D’art.

Op zoek naar een partner in industriële zichtbaarheid?

Bij Art-B geldt: what you see, is what you get. En dat is ook ons uitgangspunt voor uw opdracht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?