Art-B is certified ISO 9001 N° BE010507-1

Vloerstickers voor magazijn

< Terug naar overzicht
  • Toepassing Magazijnorganisatie
  • Sector Productiebedrijf
  • Materiaal High Tack en floorlaminaat

Een goede flow in uw productieruimte is essentieel om alles snel en efficiënt vooruit te laten gaan. Een duidelijke aanduiding van de verschillende zones is daar een onderdeel van. Vloerstickers zijn een van de manieren om snel orde en structuur aan te brengen in uw productieruimte.

Voor toepassingen op betonnen industriële vloeren kiezen we voor Hi Tack. Dit is een materiaal met een enorme kleefkracht, wat resulteert in de best mogelijke hechting op dit type vloer.

Makkelijk te plaatsen

Daarbovenop plaatsen we floorlaminaat. Een wat ruwer laminaat, speciaal ontwikkeld voor deze toepassing. Deze extra laag beschermt de vloerstickers tegen werkschoenen en heftruckverkeer.

Wij verwijderen standaard de overtollige randjes van het blad, en snijden elke sticker apart uit. Zo wordt het een pak makkelijker om de stickers van het schutvel te pellen – geen gedoe en geprul aan de randjes. Waardoor de plaatsing een pak sneller vooruit gaat.

Op zoek naar een partner in industriële zichtbaarheid?

Bij Art-B geldt: what you see, is what you get. En dat is ook ons uitgangspunt voor uw opdracht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?