Art-B is certified ISO 9001 N° BE010507-1

Warmtegeleidende sticker voor armatuur

< Terug naar overzicht
  • Toepassing Binnenkant armatuur
  • Sector Verlichting
  • Materiaal Warmtegeleidende transfertape

Een uitdagend project voor verlichtingsfabrikant Trizo21. Voor een technische toepassing in hun armaturen waren ze op zoek naar een specifieke warmtegeleidende tape. Ze deden beroep op materialenspecialist 3M om te bepalen welke tape het beste aansloot bij hun specificiaties

3M op zijn beurt schoof ons naar voren om hun 8815 acrylpolymeer op maat van Trizo 21 te verwerken. Dat wil zeggen: een schutblad voorzien, op maat uitsnijden en de nodige uitsparingen voorzien. En al stappen standaardiseren zodat we van het prototype naar hogere volumes konden gaan voor deze warmtegeleidende sticker op maat.

De uitdaging hier was om de uitsparingen millimeterprecies te voorzien. Dit materiaal leurt namelijk makkelijk uit en keert daarna niet meer terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Een combinatie van machinaal uitsnijden en secuur overtollig materiaal verwijderen, bleek na de tests de beste oplossing voor deze warmtegeleidende sticker.

Op zoek naar een partner in industriële zichtbaarheid?

Bij Art-B geldt: what you see, is what you get. En dat is ook ons uitgangspunt voor uw opdracht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

x